K&S Services AB

 Vi är för dig som älskar sitt hem.

Hemstädning

Hemstädning


Tiden går fort — brukar man säga. Känns det ofta... för fort.. och den räcker inte alltid?  Känner du stressig, trött, tagen, är det lite för mycket för dig varje dag och det är dags att städa... Gillar du inte att städa? Behöver du hjälp av professionella och duktiga städare med bra rekommendation och stor kunskap?

 

Låt oss göra din vardag enklare, vi ska göra ditt hus för att du kommer hem tillbaka till ett skinande, skönt och rent hem och använder din ledigheten med familjen, vänner, för din favorit hobby eller helt enkelt kopplar av.

 

  

                                                Hemstädning hos oss!

Boka ett kostnadsfritt hembesök:


så hittar vi tillsammans en plan som passar just dig för att du ska få den städhjälp hemma som du önskar.

 

Det tar olika långa tider att städa olika bostäder, varje av de och även enkelt rum, kök eller hal har en egen särprägel och egen typisk och särskild karaktär av städning.


På hembesök viktigaste är att du berättar för oss hur stor i kvm är yta vi skulle städa, hur lång tid tycker du att det räcker och hur ofta vill du att vi kommer och städar hemma hos dig, du får vänligen beskriva för oss städning du önskar vi utför. Allt detta behöver vi för att anpassa tjänsten på den bästa sätt som fungerar just dig och är efter dina behöv samtiditg för att göra ditt hem rent och fräscht varje gång.


Efter ett besök hemma hos dig och efter provstädningen får vi ljusare bild hur lång tid det tar att städa hos dig, och också vad det kommer att kosta. Vid vanlig hemstädning kostnaden är alltid detsamma, vilket ger dig full koll på ekonomin.

 

 

Lite till om hemstädning hos oss:


Vår hemstädning har ingen bindningstid eller bindande abonemang. Våra städtjänster bygger vi på kundnöjdhet. Pausa ditt tjänst och återkom till oss när du vill, du är alltid välkommen tillbaka. Vi vill bara att du meddelar oss om ändringar helst 1 månader tidigare. 


För att du kunna känna dig säkert och trygg vi har ansvarsförsäkring och jobbar alltid samma tjejer. Nya personalen kommer in till ditt hus efter du akcepterar dem och efter utbildning ”hur städar ditt hus”.

 

Städmedel och städutrustning, för den dagliga städningen, tillhandahåller vi, men vi kan använda kunds material om ni önskar så, notera att det ger ej rabatt på priset av tjänsten.

 

Som kund hos oss har ni alltid 2 dagars arbetsgaranti. Vi vill självklart att du ska vara nöjd med våra tjänster! Skulle du upptäcka att vi missat något meddela oss snarast då kommer vi och förbetrar hemstädning inom 2 dagar från din anmällan.

Betalning och avbokning:

 

Kära kunden glöm inte att som en kund du har rätt till rut avdrag. Rut avdrag står direkt på en faktura och den gör vi själva.


Mer om rut hittar du på Skatteverkets sida: Rot- och rutarbete

 

Betalningsätt: Faktura är vår betalningssätt. Görs bara en gång i månaden och skickas i början av månaden. Betalningsperiod är 20 arbetsdagar. Det finns inga fakturaavgifter.Uppsägningstid: en månad.